Херсонська область: знайдено труп чоловіка (фото)

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Олександрівський РВ УМВС України в Херсонській області просить допомоги у встановленні особи чоловіка, труп якого 5 січня 2013 року було виявлено у залізобетонному дренажному каналі під автомобільною дорогою зі сполученням Берислав-В.Олександрівка, у районі 74-го км між селами Мала Олександрівка та Давидів Брід В.Олександрівського району Херсонської області

Верхня частина тулубу та обличчя чоловіка пошкоджені шляхом спалювання на ньому автомобільної шини.

Прикмети особи: вік близько 20-25 років, зріст 187 см, худорлявої статури, очі світлі, довжина стопи 30 см, що відповідає 46 розміру взуття.

Особливі прикмети: на першій фаланзі мізинця правої руки пошкодження у вигляді шраму від глибокого порізу; на верхній щелепі справа відсутній 6 зуб, зліва – 5,8 зуби, на нижній щелепі справа 8 зуб, зліва – 6,7 зуби.

Одяг: залишки джинсів синього кольору з логотипом виробника «EVIN», фрагмент футболки світлого кольору з написом «Давай до свидания», шкарпетки з комбінованим малюнком сіро-чорного кольору. При собі мав запальничку червоного кольору з написом «Cricket».

Прохання до усіх, кому відома будь-яка інформація про особу чоловіка, повідомити за телефонами: (05532)2-28-61, 095-687-13-32, або за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool