Херсонська область: пожежа в будинку культури

Березень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

17 березня о 08:20 на диспетчерський пульт державної пожежно-рятувальної частини №3 надійшла інформація про те, що у смт Велика Лепетиха по вул. Щорса горить районний будинок культури.

 На місце події відразу виїхав черговий караул. Після проведеної розвідки о 08:27 було подано перший ствол. Загалом на гасінні пожежі було задіяно 2 ствола «РСК-50». Вже о 09:00 пожежу локалізовано, а о 09:25 – ліквідовано. Як з'ясувалося, горіли оркестрова яма і сцена. Водночас в актовому залі було сильне задимлення. Приблизна площа пожежі склала 70 кв. м. Глядацька зала культосвітнього закладу не постраждала. На місці події працювали оперативні групи УДСНС, ДПРЧ-3, РВ УМВС області.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool