Херсонщина: ДТП - 3 людини загинуло, 15 травмовано

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

25 березня близько 07:15 на 67 км автодороги Кам’янка-Дніпровська - Велика Лепетиха – Каховка, поблизу с.Заводівка Горностаївського району Херсонської області, 42-річний водій автобуса «MERCEDES-BENZ 410D», рухаючись з боку смт. Велика Лепетиха до м.Каховка, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, врізався в огорожу, після чого перекинувся в кювет.

Внаслідок ДТП три пасажири автобуса, дві жінки та чоловік загинули, водій з м.Каховка та 14 пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 4 чоловіка знаходяться у реанімаційному відділені Великолепетиської лікарні. Інші постраждалі з травмами голови, тулуба та переломами кінцівок доставлені до хірургічного відділення Великолепетиської та Горностаївської районних лікарень. Наразі лікарі докладають максимум зусиль, щоб врятувати життя потерпілим та надати їм усю необхідну допомогу.

Наразі працівники ДАІ, експерти та слідчий встановлюють обставини та причину скоєння дорожньо-транспортної пригоди. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

Джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool