Херсон: пожежа площею 350 кв.м (ВІДЕО)

Квітень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

19 квітня о 16:33 на пульт оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС у Херсонській області надійшла інформація про пожежу, що виникла у приватному двоповерховому будинку на вул. Ладичука у Херсоні.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь вже охопив другий поверх та покрівлю будинку. Через легкозаймистість будматеріалів, які були основою будівлі, вогонь швидко розповсюдився по її периметру. Це значно ускладнило ліквідацію пожежі. Також ускладнював роботу рятувальників низький тиск у зовнішньому протипожежному водогоні. Загалом площа пожежі склала 350 кв. м. О 17:50 вона була локалізована та о 18:30 ліквідована. До приборкання вогню було залучено 6 автоцистерн та 2 автодрабини. Попередня причина пожежі – недотримання правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт у будинку. Постраждалих немає. Розповсюдження вогню на сусідні будинки та міську друкарню не допущено, повідомляє сайт ДСНС України.

читайте: Кіровоградщина: загорівся електровоз (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool