Харків: міліція шукає свідків розбійного нападу на інкасаторів

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

28 листопада близько 18-00 до оператора «102» надійшло повідомлення про те, що в Київському районі по вулиці Командарма Корка невідомі особи вчинили озброєний напад на інкасаторів.

В результаті один із працівників Управління Державної служби охорони загинув на місці під час виконання службових обов’язків. За попередніми даними, зловмисники заволоділи інкасаторською машиною «Хюндай-Туксон» сріблястого кольору з державними номерними знаками на синьому кольорі 2117-18 та зникли з місця події у невідомому напрямку. Наразі працівники міліції здійснюють усі необхідні слідчі та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження транспортного засобу та осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Міліція Харківщини звертається до усіх громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію про особи зловмисників, місце їх знаходження або обставини скоєння злочину за телефоном «102», або іншим зручним для вас способом.

 

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool