Харків: ДТП - загинув працівник міліції

Листопад 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

26-річний правоохоронець отримав травми, несумісні із життям. Не зважаючи на усі зусилля медиків врятувати йому життя, міліціонер помер у реанімаційному відділенні міської клінічної лікарні швидкої невідкладної допомоги.

27 листопада 2013 року близько 19.40 в Харкові при виїзді з другорядної дороги 41-річний водій автомобіля ГАЗ порушив вимоги дорожнього знаку, не надавши перевагу в русі легковику, яким керував інспектор патрульної служби Харківського міського управління міліції. В результаті в районі перехрестя з вулицею Шевченко «Газель» в’їхала в «Жигулі». Внаслідок ДТП водій легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до міської лікарні. Через декілька годин після ДТП сержант міліції помер від отриманих тяжких травм. 41-річний харків’янин, який керував «Газеллю», не постраждав. Правоохоронець знаходився поза службою без табельної вогнепальної зброї. Дана подія зареєстрована в Київському РВ міста Харкова. За вказаним фактом проводиться подальша перевірка.

 

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool