Хабар 12 тисяч гривень

Травень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою в отриманні хабара керівника одного із районних контролюючих органів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Посадовець вимагав від представника приватного підприємства грошові кошти у сумі 12 тисяч гривень за вирішення питання про надання погодження щодо передачі у користування майна, що належить іншому підприємству. 

Посадову особу правоохоронці затримали «на гарячому» у службовому кабінеті під час отримання хабара. З письмового столу посадовця працівники УБОЗ вилучили грошові кошти.
За цим фактом прокуратурою порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool