Hа території Кіровограда ліквідовано 48 сміттєзвалищ

Жовтень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

48 сміттєзвалищ ліквідували на території Кіровограда комунальні служби міста.

Про це повідомив під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради начальник Головного управління житлово – комунального господарства Олександр Головченко.
У той же час, звернув увагу Олександр Головченко, є такі сміттєзвалища, які доводиться ліквідовувати в одному і тому ж місці по декілька раз. Наприклад, гори габаритного сміття періодично накопичуються по вулиці Салтикова – Щедріна на Балашівці. Назріла необхідність вчетверте направляти сюди техніку і людей.
Міський голова Олександр Саінсус доручив Головному управлінню житлово – комунального господарства проаналізувати стан вивезення твердих побутових відходів у цьому мікрорайоні та розглянути можливість розміщення по вулиці Салтикова – Щедріна ще одного майданчика для додаткових контейнерів. Крім того, звернув увагу міський голова, необхідно, щоб кожний власник приватних будинків мав на руках угоду на вивезення сміття. Поки що, за інформацією Олександра Головченка, відсоток домогосподарів, які офіційно сплачують за вивезення твердих побутових відходів коливається від 70 до 80%, в залежності від району міста.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool