Гучне вбивство в Тернопільській області

Вересень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 2005 | Коментарі: 0

Про виявлення мертвої пенсіонерки у чергову частину Кременецького райвідділу міліції повідомили з районної лікарні.

Медики швидкої, які виїхали у село Веселівка, нічим допомогти 69-річній жінці не могли. За справу взялися місцеві міліціонери. Правоохоронці з’ясували, що напередодні увечері донька, прийшовши додому напідпитку, накинулася на матір з кулаками. Чому – зараз не може й пояснити. Більше всього, спиртне помутило розум. Донька «старалася» не тільки руками, а й ногами, про що свідчать поламані ребра та побита голова. За попереднім висновком судово-медичної експертизи смерть пенсіонерки наступила від отриманих травм грудей та живота. 29-річну доньку міліціонери затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за кримінальним провадженням, яке кваліфікується частиною першою статті 115 КК України. Триває досудове розслідування.

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool