Губернатор просить не виносити йому короваї а працювати

Травень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1710 | Коментарі: 0

На цьому голова ОДА Сергій Ларін наголосив під час традиційної апаратної наради в обласній державній адміністрації, коментуючи свою робочу поїздку до Вільшанського району, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Нагадаємо, що минулого тижня у Вільшанському районі відбулося виїзне засідання колегії облдержадміністрації, під час якого район захищав свою частину програми «Центральний регіон-2015». Губернатор одразу підкреслив, що подібні поїздки – це не візити, а звичайна робота.

«Я звертаюся із проханням до всіх керівників районів – не треба мені вручати подарунки та короваї. Це не показник вашої роботи, це окозамилювання і поверховий підхід.

Крім того, я хочу знати, хто у нас є куратором програми по створенню соціальних магазинів», - поставив вимогу Сергій Ларін, адже у Вільшанському районі (і не тільки) робота таких магазинів губернатора не задовольняє. Глава області дав доручення головному управлінню економіки за тиждень подати йому інформацію як про кураторство над соціальними магазинами, так і про результати виконання програми «Центральний регіон-2015» за п’ять місяців поточного року.
 
фото Ігоря Філіпенка, джерело сайт ОДА,

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool