Губернатор Кіровоградщини вітає військовослужбовців 3-го окремого полку спеціального призначення

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Шановні спецпризначенці! Щиро вітаю вас з Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, який відтепер згідно Указу Президента відзначатиметься щорічно 29 липня.

Наша гордість – 3-й окремий полк спеціального призначення Збройних Сил України, що дислокується в обласному центрі.

Військовослужбовці полку з перших днів антитерористичної операції на Сході України знаходилися на лінії фронту. Наші спецпризначенці обороняли Донецький аеропорт, завдаючи противнику серйозних втрат, відстояли інші стратегічно-важливі пункти, звільняли Слов'янськ, брали участь у важких боях під Саур-Могилою, Дебальцевим та Мар'їнкою, виводили армійські підрозділи із оточення під Іловайськом.

Самовіддано, часто ціною власного життя, бійці 3-го полку спецпризначення захищали і продовжують захищати незалежність нашої держави, мир і спокій у наших домівках. Вічна пам'ять і слава героям, які загинули, виконуючи бойові завдання.

Щиро дякую вам, наші спецпризначенці, за героїзм, відвагу і самопожертву. Бажаю міцного здоров’я, добробуту та благополуччя.


З повагою Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool