Губернатор Кіровоградщини доручив активізувати місцеву ініціативу

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Керівник регіону Андрій Ніколаєнко доручив головам райдержадміністрацій та іншим відповідальним посадовцям активізувати місцеву ініціативу "Зірка пам’яті".

Насамперед, наголосив він, треба звернути увагу на соціальний захист ветеранів.
– Президент налаштовує чиновників думати про ветеранів не лише у День Перемоги. Тому регіональну акцію "Зірка пам’яті" необхідно активізувати. Владі на місцях потрібно краще працювати із місцевим бізнесом щодо опіки одиноких пенсіонерів і ветеранів війни, – зазначив голова облдержадміністрації.
Водночас він нагадав, що упродовж останніх трьох років окрім державних соціальних гарантій, ветерани та інваліди війни отримали більше сотні автомобілів. Продовження такої ініціативи стало доброю традицією – восьмеро інвалідів війни та інвалідів дитинства отримали ключі від нових автомобілів.
– У державі запроваджено спеціальну програму забезпечення ветеранів, інвалідів війни власним автотранспортом, і ми впевнено, крок за кроком, йдемо у цьому напрямку. Сьогоднішня подія є яскравим тому підтвердженням. Дуже приємно, що у нас з’явилася можливість зробити життя ветеранів зручнішим та комфортнішим, – підсумував Андрій Ніколаєнко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool