ГУ Міндоходів у Кіровоградській області : Як переміщувати гроші до країн Митного союзу?

Липень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області, що при одноразовому переміщенні подорожуючими через країни Митного союзу (Росія, Білорусь та Казахстан) готівки чи дорожніх чеків на більше ніж 10 тисяч доларів США, необхідно внести до пасажирської митної декларації усю переміщувану суму.

Якщо сума не перевищує 10 тисяч доларів США – декларування за бажанням громадянина.
Грошові інструменти, за винятком дорожніх чеків, підлягають письмовому декларуванню незалежно від суми. До «грошових інструментів» відносяться дорожні чеки, векселі, чеки (банківські чеки), а також цінні папери.
У разі переміщення готівки чи грошових інструментів, що підлягають обов’язковому декларуванню у письмовій формі, в пасажирській митній декларації мають бути додатково вказані дата і місце народження особи, реквізити документу перебування (віза у разі її наявності), адреса місця проживання (реєстрації), відомості про грошові інструменти (за винятком дорожніх чеків) та їх джерело, відомості про маршрут і спосіб їх перевезення.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool