ГУ Міндоходів у Кіровоградській області: введення акцизних марок нового зразка відбудеться з 1 вересня 2013 року

Липень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Це передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 03.07.2013 №474.

Зокрема, були зроблені поправки до постанови КМУ від 13.03.2013 №188 „Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів” та перенесено термін з 1 серпня на 1 вересня 2013 року.
Згідно внесених змін, Міністерство доходів і зборів України повинно до 25 серпня забезпечити виготовлення марок акцизного збору нового зразка та припинити до 1 вересня 2013 року продаж марок попереднього зразка.
Введення нових марок є одним з етапів створення комплексної автоматизованої системи обліку обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Система контролюватиме торгівлю підакцизними товарами на всіх етапах – виробництво, оптове постачання, роздрібний продаж тощо. Марки матимуть трирівневий ступінь захисту від підробки. Ініціатором їх запровадження є Міністерство доходів і зборів України.
Передбачені заходи захистять споживачів від фальсифікату і убезпечать від отруєння неякісною продукцією.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool