ГУ Міндоходів у Кіровоградській області нагадує

Серпень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

Наближається граничний термін подання квартальної податкової звітності

Останнім днем подання податкової декларації за II квартал поточного року буде 11 серпня. Сплатити зазначену у ній суму податкового зобов’язання необхідно не пізніше 19 серпня.

Нагадуємо, платники, які звітують за квартал чи півріччя подають податкові декларації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу (півріччя).

Водночас, якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається наступний за вихідним або святковим операційний (банківський) день.

Однак, термін сплати податків і зборів у такому випадку не переноситься і становить 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації.

Зазначена норма визначена ст.49, 57 Податкового кодексу України
від 02 грудня 2010 року №2755-VI зі змінами та доповненнями.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool