Г.Темник: Державною програмою активізації розвитку економіки передбачено 47 млрд. грн. на заходи в будівництві та ЖКГ

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Державною програмою активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки передбачено 46,9 млрд. грн. на заходи, які реалізовують в галузях будівництва та житлово-комунального господарства.

Про це Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України повідомив на прес-конференції в прес-центрі Уряду.

Більшу частину передбачених коштів – 85%, за словами Геннадія Темника, планується залучити під державні гарантії, решту – з державного і місцевих бюджетів. Програма передбачає реалізацію 36 заходів у сфері будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку.

«З метою реалізації цих заходів, було проведено низку погоджувальних нарад під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова та Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула. Уже на сьогодні розроблено 19 уніфікованих техніко-економічних обґрунтувань (ТЕО) на загальну суму 32,5 млрд. грн., які будуть впроваджені у всіх регіонах України. Також вже розроблено ТЕО проектів щодо залучення кредитів під державні гарантії на суму 14,9 млрд. гривень. Ці ТЕО передано на опрацювання Укргазбанку, який закріплено за Мінрегіоном, для вирішення питання можливості надання для реалізації цих проектів кредитних коштів», - сказав Міністр.

Прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool