Громадянський Рух ЧЕСНО запропонує кіровоградців скласти портрет бажаного народного депутата

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

12 жовтня в місті Кіровоград на вул. Двірцева, 28 (напроти ОВК №99) о 14.00 розпочнеться вулична акція «Портрет бажаного кандидата», мета якої – скласти портрет майбутнього народного обранця та з’ясувати, які якості хочуть бачити українці в майбутніх парламентаріях, а також чи збігаються ці бажання з результатами оцінки доброчесності кандидатів від Громадянського Руху ЧЕСНО.

Організатори акції – активісти руху ЧЕСНО – запропонують мешканцям Кіровограда «намалювати» портрет бажаного (ідеального) кандидата, якого б люди хотіли бачити в парламенті, за якого б віддали свій голос без вагань та заперечень, а також запропонують перевірити, чи збігаються їхні бажання та очікування з результатами оцінки доброчесності кандидатів, які напередодні презентує Громадянський рух ЧЕСНО.

«Портрет» народного депутата, складений самим народом, стане доповненням аудиту доброчесності кандидатів, проведеним Громадянським Рухом ЧЕСНО.

Від імені руху ЧЕСНО експертні коментарі для ЗМІ нададуть:

· Любов Лук?янцева, голова Кіровоградської координаційної ради Руху «Чесно».
· Володимир Гришко, член Кіровоградської координаційної ради Руху «Чесно».

Акція «Портрет бажаного кандидата» відбудеться в 16 регіонах України: Львові, Чернігові, Івано-Франківську, Хмельницькому, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Луганську, Харкові, Одесі, Вінниці, Полтаві, Сімферополі, Севастополі, Тернополі та Сумах.

Порівняти власну оцінку депутатів з незалежним аудитом парламентарів від усіх політичних сил українці зможуть, зайшовши на сайт Руху ЧЕСНО - chesno.org.

Громадянський рух «ЧЕСНО» має на меті активізувати суспільство, щоб очистити майбутній парламент від недостойних депутатів.

Рух не підтримує та не виступає проти жодного політика чи політичної сили.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool