Громадяни вже здали до ОВС Кіровоградщини 80 одиниць зброї

Листопад 22, 2012 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

На території Кіровоградської області триває місячник добровільної здачі до органів внутрішніх справ зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, який розпочався 1 листопада.

Громадяни активно користуються такою можливістю.
Загалом до ОВС Кіровоградщини вже здано 80 одиниць зброї, майже 70 боєприпасів, а також більше 20 спеціальних засобів. У тому числі 75 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 3 – нарізної мисливської, 1 – саморобної та 1 – нарізної армійського зразка, по одному снаряду і гранаті часів ВВВ, 17 газових пістолетів, 3 револьвери та 4 пристрої для відстрілу патронів, споряджених кулею несмертельної дії.
Із добровільно зданої зброї та спецзасобів стосовно 14 одиниць наразі вирішується питання про реєстрацію їх в особисте користування громадян, вже зареєстровано 1 гладкоствольну мисливську рушницю.
У переважній більшості випадків громадяни виявили бажання здати зброю, яка залишилася у них після смерті родичів. Також деякі жителі області знаходили боєприпаси та зброю під час проведення ремонтних робіт у придбаних будинках чи гаражних приміщеннях.
Особи, які добровільно здали зброю, не притягувалися до кримінальної відповідальності.
Працівники міліції нагадують, що місячник добровільної здачі до органів внутрішніх справ зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів триватиме до 30 листопада 2012 року.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool