Громадяни Кіровограда подали 641 декларацію про майновий стан і доходи

Березень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Станом на 10.03.2015 року до Кіровоградської ОДПІ подано 641 декларацію про майновий стан і доходи. Задекларовано доходу в сумі – 46484,3тис.грн., самостійно визначено ПДФО до сплати – 2037,6тис.грн., з них сплачено 642,9тис.грн.

Запрошуємо всіх, хто отримував дохід в минулому році приєднатись до сумлінних громадян та проявити громадянську свідомість. Декларацію можна подати до 01 травня 2015 року, а для отримання податкової знижки - протягом року. Декларацію про майновий стан та доходи можна подати до податкової інспекції за місцем реєстрації або прозвітувати в електронному вигляді. Для отримання більш детальної інформації про кампанію Декларування рекомендуємо звернутись на Офіційний веб-портал ДФС України: www.sfs.gov.ua, де створений окремий банер «Декларування 2015».

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool