Громадянам, які отримали зарплату від двох і більше податкових агентів

Березень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ звертає увагу громадян, які у 2013 році отримували заробітну плату від двох або більше податкових агентів, загальна сума якої перевищила 137 тисяч 640 гривень, що їм обов’язково необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи, за місцем реєстрації (згідно паспортних даних).

До Декларації необхідно подати додаток №7 «Розрахунок податкових зобов'язань з податку на доходи фізичних осіб».
Наголошуємо, що відповідно до підпункту «є» пункту 176.1 статті 176 Податкового кодексу України проводиться перерахунок податку із задекларованої річної загальної суми оподатковуваних доходів. Розрахований податок зменшується на суму податку, фактично нарахованого (утриманого) податковими агентами протягом 2013 року, а позитивна різниця податку підлягає сплаті в бюджет.
Нагадуємо, що кампанія декларування доходів громадян триває до 1 травня 2014 року! Декларація про майновий стан та доходи подається до податкової інспекції за місцем податкової реєстрації. Платники м.Кіровограда можуть подати декларацію за адресою: вул. Глінки,2, Центр обслуговування платників.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool