Громадські акції Служби порятунку тривають (ФОТО)

Травень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

В селищах Олександрівка та Петрове працівники прес-служби Територіального управління МНС та місцевих пожежно-рятувальних підрозділів провели громадські акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Під час акцій дитячу аудиторію навчають правилам безпеки та демонструють технічне оснащення.
У загальноосвітній школі №1 селища Олександрівки на акцію запросили учнів початкових класів. Діти з інтересом переглянули виступи чергового караулу самостійної державної пожежної частини №29. А 9 травня в Петровому на акцію, що проводилася на березі Інгульця, прийшли і малюки, і дорослі. Тут під час акції діти могли поплавати на надувному човні під супроводом рятувальників, які не забули нагадати дітям про обережність на воді. На обох заходах бійці МНС продемонстрували як працюють гідравлічні ножиці, бензоріз та пневматична подушка – оснащення, яке дозволяє розрізати металеві конструкції та піднімати вантажі.
Учасники акцій змагалися хто швидше одягне бойовку, намагалися влучити в ціль пожежним рукавом та тренувалися одягати протигаз та завдяки участі у вікторині перевірили свої знання правил пожежної безпеки.
На цьому акції не завершуються, вже заплановано наступні заходи у інших районах області.

Громадські акції Служби порятунку тривають (ФОТО)

Громадські акції Служби порятунку тривають (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool