Громадські активісти закликають футбольних функціонерів розпочати антикорупційні реформи у спорті

Серпень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1615 | Коментарі: 0

16 серпня 2011 року Transparency International через свої національні представництва звернулося з відкритим листом до штаб-квартири та представництв Міжнародної федерації футбольних асоціацій FIFA із закликом розпочати антикорупційні реформи у сфері футболу.

Як зазначив президент Творчого об’єднання «ТОРО» - контактної групи в Україні Transparency International Олексій Хмара, громадські експерти запропонували в допомогу футбольним функціонерам набір першочергових кроків, спрямованих на проведення відкритого обговорення принципів ефективного менеджменту у спорті. Рекомендації були розроблені Transparency International та поширені через близько 100 його представництв по всьому світі. Зокрема в Україні, рекомендації були передані Федерації футболу України.
«Враховуючи непростий досвід підготовки України до ЄВРО-2012 та те, що найближче глобальне європейське змагання з футболу відбуватиметься саме на теренах України, позиція українського представництва FIFA в прийнятті рекомендацій стає особливо важливою», - підкреслив Олексій Хмара. – «А от, чи керуватимуться футбольні функціонери у своїх діях новою політикою доброчесності, покаже тільки час. М’яч зараз на їхній стороні».


Лист Президенту  Федерації футболу України Суркісу Г.М

FIFA


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool