Громадська рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради складатиметься із 75 членів

Квітень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 квітня, відбулися Установчі збори Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Попередньо для участі у роботі Громадської ради зареєструвалися 78 громадських організацій. У роботі ж Установчих зборів взяли участь 75 делегатів.

Рішенням зборів Громадську раду при виконавчому комітеті міської ради утворять усі зареєстровані делегати Установчих зборів. Таким чином, кількісний склад Громадської ради становитиме 75 осіб.

Песональний склад Громадської ради, як і Положення про неї будуть затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради. Члени Громадської ради утворили спеціальну робочу групу у складі 21 члена для підготовки всіх нормативних документів, які регламентуватимуть діяльність Громадської ради.

Про час та місце збору робочої групи буде повідомлено на сайті Кіровоградської міської ради у розділі “Громадська рада”.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool