Громадська приймальня СБУ в Кіровоградській області не працюватиме

Березень 17, 2020 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Через запровадження обмежувальних заходів у зав’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 повідомляємо, що громадська приймальня Управління СБ України в Кіровоградській області, яка знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова,9, тимчасово не працюватиме.

Повідомити про правопорушення, віднесені до компетенції органів Служби безпеки України, ви, як і раніше, можете за телефонами довіри УСБУ (0522) 36-13-06 та 067-567-58-44, які працюють цілодобово.

Для подачі звернень, заяв і документів ви можете скористатися поштою або електронною скринькою Управління usbu_kvg@ssu.gov.ua.

Усі звернення, заяви чи повідомлення будуть вчасно розглянуті, відповіді надаватиметься у межах чинного законодавства та у встановлені терміни.

Задля збереження вашого здоров’я та здоров’я оточуючих просимо вас із розумінням та відповідальністю поставитися до вимушених обмежень і рекомендацій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool