Громаді Олександрійського району представили нового голову РДА

Березень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

Очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко представив керівникам громад Олександрійського району голову РДА Ольгу Коріненко сьогодні, 29 березня.

«Ольга Анатоліївна - досвідчений управлінець. В умовах нового формату адміністративно-територіального устрою Кіровоградщини завдань і викликів буде багато. Але я переконаний, Ольга Анатоліївна впорається», - сказав Андрій Назаренко.

«Плідна співпраця органів державної влади з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом, представниками бізнесу, громадськими організаціями - саме це потрібно для того, щоб приймати найбільш ефективні рішення», - зазначила Ольга Корнієнко.

Нагадаємо, 24 березня Президент України Володимир Зеленський призначив Ольгу Коріненко головою Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool