Гравцем кропивницької «Зірки» став Сесе-Франк Пепе

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1594 | Коментарі: 0

Черговим новачком кропивницької «Зірки» став ще один легіонер, центральний захисник з Франції, Сесе-Франк Пепе.

Він народився 9 листопада 1996 року в місті Кліші-ля-Гаренн (Франція). Сесе-Франк Пепе є вихованцем футбольного клубу «Парі Сен-Жермен». У сезоні 2013/14 років у складі команди «ПСЖ» U-19 він провів один матч у Юнацькій лізі УЄФА, а ще 2011 року дебютував у складі юнацької збірної Франції, за яку провів 6 матчів.

Згодом, а саме 25 серпня 2014 року, центральний захисник перейшов до команди «Олімпік» (Марсель). Щоправда за першу команду в офіційних іграх не грав, але виступав у складі другої команди марсельського «Олімпіка».

Контракт захисника з ФК «Зірка» розраховано на два роки. Виступатиме у нашій команді Сесе-Франк Пепе під 45-м номером. Зріст гравця – 186 см, вага – 92 кг.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool