Гральний бізнес під пильною увагою кіровоградських податківців

Червень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1747 | Коментарі: 0

Кіровоградські податківці продовжують виявляти заклади, які підпільно проводять заборонений в Україні гральний бізнес. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.


Так, перевіряючи інформацію жителя міста, податкові міліціонери відвідали заклад на вулиці Попова і не дарма. „Клуб”, який належить фізичній особі-підприємцю, надавав заборонені послуги у сфері відеорозваг. Під час перевірки було виявлено 17 комплектів комп’ютерної техніки на загальну суму близько 120 тисяч гривень. Далі підприємцем буде будуть займатися судові органи.
Нагадаємо, в Україні гральний бізнес знаходиться під забороною ще з травня 2009 року. Згідно законодавства, проведення забороненого грального бізнесу карається штрафом у розмірі 8000 мінімальних заробітних плат (на сьогодні це майже 7,7 млн. грн.).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool