Готуємося до опалювального сезону

Вересень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Не за горами початок опалювального сезону. Саме у цей період різко зростає кількість пожеж у житловому секторі.

 Протягом минулого опалювального періоду в області виникло 787 пожеж, вісімдесят відсотків яких сталися у житловому секторі, а майже 40 – безпосередньо у житлах громадян. Особливу тривогу викликає той факт, що саме на цей час припадає до 70 відсотків загиблих на пожежах. Враховуючи важливість проблеми, питання належної підготовки до опалювального сезону розглядалося сьогодні на прес-конференції, організованій Територіальним управлінням МНС та Управлінням Держтехногенбезпеки в області.
Начальник відділу державного пожежного нагляду, дізнання та ліцензування Управління Держтехногенбезпеки підполковник служби цивільного захисту Сергій Бакай розповів про агітаційно-пропагандистську роботу, яка проводяться працівниками Управління з метою запобігання пожежам у житловому секторі та зазначив, що відповідно до чинного законодавства органами державного нагляду у сфері пожежної безпеки перевірки житлового фонду не здійснюються. Користуючись нагодою, Сергій Бакай через журналістів звернувся до жителів області з проханням підготувати свої печі та інші опалювальні прилади до зими та нагадав правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електрообігрівачів. Зокрема, він наголосив на категоричній забороні використання несправних опалювальних приладів та електрообігрівачів непромислового виробництва.
 

Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool