Готовність до опалювального сезону - 10 жовтня

Жовтень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Андрій Ніколаєнко, перший заступник голови облдержадміністрації, взяв участь у селекторній нараді з питань підготовки до опалювального сезону під керівництвом Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка

У нараді, що відбулася в селекторній студії ВАТ "Укртелеком", також взяли участь радник голови облдержадміністрації Сергій Яременко, мери міст обласного значення, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та міськвиконкомів з житлово-комунальних питань, керівники теплопостачальних підприємств області, представники ВАТ "Кіровоградоблгаз".
За інформацією Анатолія Близнюка, регіони практично повністю готові до опалювального сезону. Технічна підготовка підприємств ТКЕ наразі складає 99%.
Разом з тим, міністр наголосив, що перед керівниками областей стоїть головне завдання – забезпечити старт опалювального сезону з 10 жовтня, оскільки за прогнозами синоптиків саме через десять днів очікується зниження температури повітря до 8 градусів тепла. Крім цього, у режимі "бойової готовності" мають працювати аварійні бригади, а для виявлення проблемних питань у житлово-комунальній сфері у кожному регіоні мають бути створені диспетчерські служби, що працюватимуть в режимі он-лайн.
Окремо Анатолій Близнюк акцентував увагу керівників регіонів на ситуації з оснащенням теплогенеруючих підприємств лічильниками, рівень облаштування якими на сьогодні складає лише 37%. Тому він закликав негайно вжити вичерпних заходів у цьому напрямку, оскільки відсутність засобу обліку унеможливить підприємству отримати ліцензію на послуги з теплопостачання.
- Завдання Першого віце-прем’єр-міністра Андрія Клюєва – до опалювального сезону всі підприємства мають бути з лічильниками, - наголосив міністр.
Анатолій Близнюк критикував також тепловиків, що досі не звернулися до НКРЕ, з приводу розрахунків різниці в тарифах. Списання ж минулорічних боргів необхідно проводити на основі актів-звірок, погоджених з НАК "Нафтогаз".

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool