Гостини закінчилися кривавим з’ясуванням стосунків

Листопад 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого 53-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У неділю ввечері до райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона прийшла в гості до своєї родички і виявила труп господарки будинку з ознаками насильницької смерті.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі потерпілої правоохоронці виявили численні ножові поранення грудної клітини та рук. Як результат – гостра крововтрата стала причиною смерті жінки.
У ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні цього злочину. Ним виявився односельчанин потерпілої, з яким, як з’ясувалося, вона розпивала спиртні напої.
Під час застілля додому до жінки завітав інший її 47-річний знайомий, що не сподобалося попередньому гостю. Він вибіг слідом за господаркою будинку у двір і ударив чоловіка, який прийшов, ножем у стегно. Налякана таким розвитком подій, жінка намагалася сховатися у помешканні, але не встигла. Зловмисник наздогнав її і спричинив ножові поранення. Після чого з місця події втік.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Іншого потерпілого, якому пощастило залишитися живим, з тілесними ушкодженнями стегна госпіталізовано до районної лікарні. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool