Горе-мати засуджена до трьох років обмеження волі та позбавлена батьківських прав

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1800 | Коментарі: 0

Як уже повідомлялося, прокуратурою Компаніївського району в липні 2011 року за ознаками злочину, передбаченого ст.166 Кримінального кодексу України, порушено та направлено до суду з обвинувальним висновком кримінальну справу відносно жительки Червоновершківської сільської ради. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Остання обвинувачувалася в відсутності належного догляду за немовлям, що призвело до його смерті.

Наразі кримінальна справа судом розглянута. Горе-матір засуджено до трьох років обмеження волі. Вирок вступив у законну силу.
Принагідно додамо, що дана особа ще в 2008 році позбавлена батьківських прав відносно двох своїх перших дітей (2004 та 2006 років народження). А серпні поточного року –ще одного малолітнього сина. Тож, народивши чотирьох дітей, стосовно трьох вона позбавлена батьківських прав, а найменшу дитину довела до голодної смерті. І це при тому, що (після народження останньої) встигла отримати близько 15 тис. державної допомоги.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool