«Гордість Кіровоградщини» ними пишається Центральний регіон»

Жовтень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 2044 | Коментарі: 0

«Гордість Кіровоградщини» ними пишається Центральний регіон» – обласний іміджевий проект створений президією КОБФ «Майбутнє за молоддю» за ініціативи Олександра Рацула, голови Кіровської районної у м. Кіровограді ради.

«Гордість Кіровоградщини» ними пишається Центральний регіон» створено з метою ознайомлення широкого загалу із найвидатнішими людьми, організаціями та підприємствами регіону, що роблять значний внесок у розвиток Кіровоградської області.

Регіон, на який розраховано реалізацію проекту – м. Кіровоград та Кіровоградська область.

У ході реалізації проекту планується придбання соціальних таксі для районів Кіровоградської області та випуск інформаційно-довідкового видання «Гордість Кіровоградщини» ними пишається Центральний регіон».

Експертна рада проекту:
1. Богданович Андрій Ростиславович, перший заступник генерального директора Кіровоградської обласної телерадіокомпанії «Кіровоград».
2. Волков Ігор Вікторович, секретар Кіровоградської міської ради.
3. Жукова Наталія Борисівна, директор рекламного агентства «РІК», член національної спілки рекламістів України.
4. Колєва Ганна Михайлівна, голова Кіровоградського обласного благодійного фонду «Майбутнє за молоддю», заступник голови Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.
5. Литвин Юрій Олексійович, Народний депутат України.
6. Подорожний Сергій Михайлович, голова Громадської ради при Кіровоградській ОДА, голова Кіровоградської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України».
7. Рацул Олександр Анатолійович, голова Кіровської районної у м. Кіровограді ради, кандидат педагогічних наук, доцент.
8. Семенюк Олег Анатолійович, ректор КДПУ імені В. Винниченка, доктор філологічних наук, професор.
9. Спінул Ігор Васильович, заслужений працівник культури України, керівник народного самодіяльного ансамблю бального танцю «Конвалія», президент Кіровоградської обласної федерації спортивного танцю.

Персональні думки та оцінки членів Експертної ради є конфіденційною інформацією та оголошуються учасникам проекту і громадськості тільки за умови згоди усіх членів журі, а також координаторів проекту.

Книга «Гордість Кіровоградщини» ними пишається Центральний регіон» буде надіслана до усіх бібліотек Кіровограда, Олександрії, Світловодська, Знам’янки та районних бібліотек Кіровоградської області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool