Головою Наглядової ради ПриватБанку обрано легендарного у світі банкіра Енгіна Акчакоча

Січень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Вчора відбулась перша зустріч нової Наглядової ради ПриватБанку та обрано її голову, яким став Енгін Акчакоча.

Про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк. За його словами, сьогодні на практиці впроваджується краще корпоративне управління в найбільшому банку України. Нова Наглядова рада державного ПриватБанку сформована з кращих світових професіоналів, і більшість в ній становлять представники міжнародних фінансових організацій.

“Впевнений, Енгін Акчакоча, якого обрано сьогодні головою Ради банку, чудово справиться з новими обов’язками, - віздначив Олександр Данилюк. - Енгін є легендарним банкіром, який свого часу допоміг Туреччині подолати фінансову кризу, а сьогодні допомагатиме відбудувати найбільший банк у державі”.

На думку міністра фінансів, найголовніше, що нова Наглядова рада є справді незалежною, і буде приймати рішення не в інтересах окремих людей чи бізнесів, а в інтересах держави та згідно з законом. Показовим є й те, що засідання Наглядової ради, на якому обирали голову та незалежного аудитора для підтвердження щорічної звітності банку, проходило за відсутності міністра, який у той час представляв інтереси держави на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Нагадаємо, до Наглядової Ради ПриватБанку входять керуючий директор Європейського банку реконструкції та розвитку у Східній Європі Франсіс Маліж, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, член ради директорів ЄБРР від України Артем Шевальов, керуючий партнер інвесткомпанії Apollo Management Андреа Манетта, фінансист, автор реформи фінсектору в Ірландії Стівен Сіліг, уповноважений з перспективних проектів «Нафтогазу» Сергій Алексєєнко, фінансист і автор програми реформування банківської системи Туреччини Енгін Анкчакоча.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool