Головний рятувальник Кіровоградщини звертається до журналістів!

Червень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Шановні журналісти! Від імені колективу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області щиро вітаю вас з професійним святом!

   Ви забезпечуєте суспільство об’єктивною та неупередженою інформацією, формуєте громадську думку та берете активну участь у кропіткій праці зі створення морально та духовно сильної нації. Саме завдяки вашій праці людина відчуває ритм життя, має можливість завжди бути в центрі подій та створювати власне уявлення про світ навколо неї.
Дякуємо вам за вашу самовіддану працю, за небайдужість, об’єктивність та патріотизм, за ваші гарячі серця та щире бажання спільно з громадою змінити життя на краще. Ми віримо вам і покладаємось на ваш розум, талант та професійність.
Бажаємо вам майстерності у розкритті цікавих та актуальних тем, натхнення, нових ідей, професійних здобутків та динамічного розвитку в світовому інформаційному просторі! Нехай буде гострим ваше перо, сильним, переконливим і полум’яним журналістське слово!

З повагою,
начальник УДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту

Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool