Головний рятувальник Кіровоградщини звертається до волонтерів

Грудень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Шановні волонтери!

Події, що відбуваються сьогодні у нашій державі, поміж іншим, сколихнули хвилю волонтерського руху. Кожен свідомий громадянин вважає за честь зробити свій внесок у справу надання допомоги людям, що перебувають у складних життєвих обставинах та невзмозі подолати проблему без сторонньої допомоги.
Волонтерська діяльність є добровільною та неприбутковою, разом з тим у суспільстві вона цінується найбільше, оскільки ґрунтується на співчутті, милосерді, доброті, підтримці та піклуванні.
Ми, працівники пожежно-рятувальної служби, з глибокою повагою ставимось до вашого прагнення співпрацювати у напрямку попередження надзвичайних подій і ситуацій на території нашої області, запобігання загибелі людей. Віднедавна у нас з вами з’явились нові спільні напрямки діяльності: матеріальна і психологічна допомога внутрішньо переміщеним громадянам, збір і доставка гуманітарних вантажів у зону проведення антитерористичної операції. Щиро дякуємо вам за допомогу і небайдужість.
Бажаю усім волонтерам та громадським активістам натхнення на справи доброї волі, міцного здоров’я, затишку в оселях та безмежної вдячності за те, що робите світ сповненим надії та віри у кращі людські якості.

З повагою
Начальник Управління ДСНС
України у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту Віктор ФЕДОРЧАК


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool