Головний рятівник області звертається до ліквідаторів

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ!

Ніколи нам не забути трагедії, що трапилась вночі 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Не маємо ми права забувати й про самопожертву героїв – працівників станції, пожежних, військових і цивільних, - усіх, хто прийняв на себе перший удар Чорнобиля і хто в подальшому вів нелегку боротьбу з наслідками небаченої до цього техногенної катастрофи. З глибокою вдячністю ми вшановуємо цього дня тих, хто заради життя не тільки своїх рідних та близьких, але й усього людства, віддав «мирному атому» власне здоров’я і життя. Багато з них, на превеликий жаль, вже відійшли у вічність.
Спасибі вам, шановні ліквідатори, за проявлені у важкі для України часи силу духу, самовідданість, відвагу, мужність і професіоналізм. Бажаємо вам здоров’я, довгих років життя, добробуту та тепла у ваших родинах!

Віктор Федорчак
генерал-майор служби цивільного захисту
начальник УМНС України в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool