Головний рятівник області вітає зі святом жінок

Березень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Дорогі жінки!
Від мене особисто та від імені чоловічого колективу управління МНС України в Кіровоградській області вітаю вас з Міжнародним жіночим днем!

Ще не встигли розтанути сніги, ще вперто не хочуть відступати лютневі морози і ми ще не відігрілися після студених зимових днів, але перші весняні промені вже дарують нам надію, несуть тепло і радість. Так і ви, любі наші жінки, даруєте нам щодень кохання, красу, щастя, турботу. Тому природно, що початок весни і жіноче свято ми відзначаємо одночасно. Адже тепло вашої посмішки здатне розтопити найсуворіше чоловіче серце. Ваша краса рятує світ і надихає на найнеймовірніші подвиги, ніжний погляд наповнює світ яскравими фарбами, а ваше терпіння і віра в нас, чоловіків, допомагає подолати найскладніші перешкоди, робить досяжною будь-яку мету. Велике спасибі вам, милі жінки, за ласку і мудрість, ніжність і добре слово.
Сердечно бажаю, щоб і цього святкового березневого дня, і в усі наступні дні року любов, натхнення, радість не залишали вас, щастя зігрівало серце, мрії здійснювались, мир і добробут панували у ваших родинах. Нехай Господь береже вас!

З повагою,
начальник Територіального управління
МНС у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор ФЕДОРЧАК
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool