Головний рятівник області вітає

Травень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Дорогі ветерани! Шановні жителі Кіровоградщини! 
Від імені колективу Територіального управління МНС в області сердечно вітаю вас із всенародним святом – Днем Перемоги!

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша синівська вдячність всім, хто героїчно пройшов довгими й тернистими дорогами найжорстокішої в історії людства війни і відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу, а потім відроджував рідну землю зі згарища після Великої Перемоги. 

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Нехай сяйво здобутої вами Перемоги світить нащадкам крізь десятиліття й віки орієнтиром Миру й Свободи.
Здоров’я, добра і ще багато квітучих весен під мирним небом вам, дорогі ветерани!
Нехай це велике свято принесе нам віру в майбутнє, наповнить серця надією і милосердям. Ми зробимо усе, щоб бути достойними подвигу ветеранів Великої Вітчизняної війни, які віддали життя за те, щоб ми сьогодні жили на вільній землі.

З повагою
Начальник Територіального управління
МНС України у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор ФЕДОРЧАК


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool