Головний рятівник Кіровоградщини звернувся до мешканців області

Квітень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1727 | Коментарі: 0

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Жителі Кіровоградщини!

30 років тому Україна пережила жахливу катастрофу: Чорнобиль став жорстоким уроком для усього світу, а наші співвітчизники – прикладом безмежного героїзму та самопожертви.

Ще і сьогодні Чорнобиль залишається раною, що не гоїться, у душах тих, хто у результаті аварії втратив близьких, здоров’я, дім, надію на майбутнє. День 26 квітня став не лише днем наймасштабнішого техногенного лиха, а й прикладом надлюдської самопожертви ліквідаторів-чорнобильців, які першими кинулися у атомне горнило. Серед них були понад 10 тисяч кіровоградців, зокрема й працівників пожежної охорони. Їх подвиг не має строку давності, їх героїзм не підлягає забуттю й вимагає повсякчасної шани та поваги з боку співгромадян та держави.
Шановні чорнобильці! Ми з вдячністю схиляємо голови перед Вашою мужністю і героїзмом, перед світлою пам’яттю Ваших побратимів, які, рятуючи нас від страшної атомної небезпеки, передчасно пішли у вічність.
Шановні ветерани пожежної охорони, земляки, у долю яких втрутилося атомне лихо, щиро бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту та мирного неба!

Начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool