Головний рятівник Кіровоградщини вітає журналістів

Червень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1171 | Коментарі: 0

Шановні журналісти! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Професія журналіста цікава, нелегка і водночас надзвичайно відповідальна, адже завжди доводиться бути в епіцентрі подій, оперативно і правдиво доносити інформацію людям, глибоко осмислювати й аналізувати все, що відбувається в нашій області, в державі, у світі. Від ваших зусиль залежить також публічність діяльності державної влади.
До мудрого слова та активної громадянської позиції журналістів Кіровоградщини прислухаються, вашу думку цінують та поважають. Ви не лише повідомляєте про події, а й формуєте світогляд, впливаєте на розвиток суспільних процесів.
Бажаю вам невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, газетні статті та репортажі – яскравими, а гонорари – високими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками.

З повагою

Начальник Територіального управління
МНС України у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
В.В. Федорчак


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool