Головний рятівник Кіровоградщини вітає жителів Кіровоградщини

Серпень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці й жителі області! Сердечно вітаю вас з нагоди найвеличнішого національного свята -Дня Незалежності України!

Ця знаменна дата увійшла в наші серця не тільки як День народження держави, а передусім – як світле свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які мужньо боролися за утвердження державності.
Нам випала історична нагода здійснити мрію багатьох українців – бути господарями на своїй землі, плекати її й прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!
Зі святом вас!

Начальник Територіального управління
МНС України у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту Віктор ФЕДОРЧАК


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool