Головний рятівник Кіровоградщини вітає з Днем рятівника

Вересень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Шановні колеги! У цей святковий день від усієї душі вітаю Вас з професійним святом

17 вересня обласний гарнізон рятувальників відзначає подвійне свято – День рятівника та 175-річчя створення пожежної охорони Кіровоградщини. Приходячи на допомогу людям, ми маємо честь продовжувати славні традиції перших вогнеборців нашого регіону. З тих часів наша служба зазнала суттєвих позитивних змін, але наш обов’язок: «Запобігти. Врятувати. Допомогти» був та буде основним принципом роботи.
Кожного дня, виконуючи завдання за призначенням, ми забезпечуємо захист населення та територій нашої Батьківщини від техногенних та природних лих. У цей нелегкий час не спиняємося на досягнутому та постійно рухаємося вперед. Прикладом цього слугують наші здобутки.
Від керівництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій та від себе особисто висловлюю подяку кожному рятувальнику, який не шкодуючи власного здоров’я та сил, професійно захищає безпеку громадян, самовіддано виконуючи поставлені державою завдання.
Дорогі колеги, від щирого серця бажаю Вам здоров’я, добробуту, віри у власні сили та мирного неба! З Днем рятівника!

З повагою,

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool