Головний міліціонер області вітає журналістів

Червень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1737 | Коментарі: 0

Шановні працівники засобів масової інформації!

         Від імені керівництва УМВС в області та від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята –

 

Дня журналіста України!

 

Нехай Ваш життєвий оптимізм сприяє реалізації усіх творчих планів, адже завдяки Вам мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну та правдиву інформацію.

Ми вдячні Вам за напружену і самовіддану працю, за щире бажання спільно з органами внутрішніх справ змінити життя кіровоградців на краще. Ви щодня та щогодини, як і працівники міліції, перебуваєте на цілодобовому чергуванні.

         Сподіваємося, що й надалі наша співпраця буде такою ж тісною та плідною.

  

         Бажаємо журналістському колективу Кіровоградщини натхнення і удачі, міцного здоров’я, радісного настрою, щастя та родинного благополуччя.

Зі святом Вас!

 

З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області генерал-майор міліції  В.М. Пащенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool