Головний міліціонер області вітає журналістів Кіровоградщини

Червень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

Шановні працівники засобів масової інформації!

Від імені керівництва УМВС в області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня журналіста України!

Важко уявити існування сучасного суспільства без інформації та засобів її передачі, а, значить, і без журналістів – людей, які віддають цій справі максимум зусиль та розуміють ступінь своєї відповідальності.
Ми вдячні Вам за самовіддану працю, активну життєву та громадянську позицію, прагнення до виваженого і неупередженого підходу щодо оцінки подій нашого життя та уміння знаходити відповіді на найгостріші питання сьогодення.
Бажаємо Вам невичерпних сил та енергії, подальших творчих перемог та нових і цікавих тем. А також здоров’я, удачі і благополуччя Вам та Вашим рідним!
Зі святом Вас!

З повагою
начальник УМВС України
в Кіровоградській області К.М. Пожидаєв

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool