Головний міліціонер Кіровоградщини вітає

Грудень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Від імені керівництва УМВС та мене особисто прийміть найщиріші вітання з визначною датою – 20-річчям прокуратури України та Кіровоградської області!
У своїй діяльності органи прокуратури стикаються майже з усіма сферами суспільного життя, що, у свою чергу, вимагає справжнього професіоналізму, терпимості, відповідальності та бездоганних особистих якостей.
Завдяки Вашій щоденній самовідданій праці на теренах нашої батьківщини забезпечується дотримання вимог чинного законодавства правоохоронними структурами, державними установами, організаціями та громадянами України.
Ми вдячні Вам за співпрацю. Високо цінуємо Ваш вагомий внесок у справу служіння Закону, зміцнення правопорядку, захисту прав та свобод громадян.
Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, а також заслуженої поваги у професійній діяльності та завжди бути вірними почуттям обов'язку, честі, справедливості.

З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області К.М. Пожидаєв 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool