Головний міліціонер Кіровоградщини вітає

Травень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

Шановні ветерани!  Від імені особового складу УМВС в області та себе особисто щиро і сердечно вітаю Вас із всенародним святом – Днем Великої Перемоги!

На Вашу долю випали нелегкі випробування. Та, пройшовши через біль втрат і страждання, Ви проявили нездоланну силу духу, вистояли і перемогли. 

Є історичні події, які не підвладні плину часу, а, навпаки, з кожним наступним роком їх значимість лише зростає. Саме Перемога багатонаціонального народу і стала однією із таких незабутніх дат.
Пам’ять про неї, гордість за мужність, проявлену у боях нашими співвітчизниками, та героїчну працю у тилу передаються із покоління в покоління і служать нам моральним орієнтиром.
Дорогі ветерани! Зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, родинного добробуту і довголіття, мирного неба та святкового настрою.

З повагою

начальник УМВС України
в Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool