Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області наголошує

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Іноземці в Україні можуть їздити на власному авто не більше року

Іноземці (громадяни, які постійно проживають за межами України) можуть продовжити перебування свого автомобіля на території України до 60 днів на підставі обставин непереборної сили та особистих обставин власників автомобілів, за умови їх документального підтвердження.
Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області наголошує – обов’язковою умовою допуску особистого транспорту до тимчасового ввезення на митну територію України є його реєстрація в уповноважених органах іноземних держав.
Ці засоби пересування не підлягають письмовому декларуванню та звільняються від подання документів, які видаються державними органами, уповноваженими здійснювати контроль. А пальне, яке міститься у баках, не є об’єктом оподаткування митними платежами.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool