Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує

Грудень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Впродовж одинадцяти місяців поточного року платникам Кіровоградської області відшкодовано 1 мільярд 245 мільйонів гривень податку на додану вартість, з них за процедурою автоматичного відшкодування – 1 млрд. 166 млн. грн.

В цьому році правом на автоматичне бюджетне відшкодування ПДВ скористалися 8 суб’єктів господарювання Кіровоградщини, які працюють в галузях машинобудування, добувної та харчової промисловості.
Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує, що з 01 січня 2015 року відповідно до вимог статті 200 Податкового кодексу України (з урахуванням змін, внесених Законом України від 31 липня 2014 року №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», з урахуванням змін, внесених до нього Законом України від 07 жовтня 2014 року №1690-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування інвестиційної діяльності») бюджетне відшкодування платникам податку здійснюватиметься на місяць раніше, ніж зараз.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool