Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

що згідно із положеннями чинного законодавства, яке регулює питання справляння єдиного соціального внеску, роботодавці, які використовують працю найманих працівників, сплачують єдиний внесок за робітників із сум нарахованої заробітної плати за видами виплат, які включають основну та додаткову заробітну плату, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, у тому числі в натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону України "Про оплату праці", та сум винагороди фізичної особи за виконання робіт (надання послуг) за цивільно-правовими договорами.

Якщо громадянин України працює за кордоном та отримує там дохід у вигляді зарплати, то з такого доходу не утримується єдиний соціальний внесок.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool