Головна мета коммунального підприємства - зробити Кіровоград чистим та квітучим

Лютий 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

Комунальне підприємство “Кіровоград – Благоустрій” забезпечує належний санітарний стан та естетичний вигляд Кіровограда

Це відзначив директор підприємства Олег Радченко під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів сьогодні, 22 лютого.

За його інформацією, на підприємстві сьогодні працюють 94 працівники і вони мають на озброєнні технічні засоби: 3 автопідйомники, 2 поливочні машини, 2 екскаватори, 3 трактори, 2 самоскиди, 1 сміттєвоз, автобус, корчувач пнів, ямобур, 7 бензопил та 12 мотокос.
Спеціалісти підприємства обслуговують розсадник – 19 га оранжереї та 0,4 га теплиць, де вирощується посадковий матеріал для потреб міста.

Олег Радченко повідомив, що у 2015 році спеціалісти зеленого господарства обласного центру посадили 6138 кв. м. квітників, висадили 512 саджанців дерев і кушів та 150 троянд, виконали обрізку 810 дерев, викосили 225 га газонів, вивезли 2515 куб. м. сміття і 840 куб. м. листя.

Для більш ефективного і якісного виконання робіт підприємству необхідно придбати додатково два трактори ХТЗ 3612 з навісним обладнанням широкого спектру від прибирання снігу до копання ям під саджанці,сміттєвоз МБЗ – 7,5, автобус “Богдан”, дві бензопили та чотири мотокоси, підкреслив Олег Радченко

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool